info@vanwylick.com
Isomixer
01-02-16 - Vanaf 2015 Maakt Van Wylick Isolerende Mortels B.V. gebruik van....
De Rotterdam
06-01-14 - "De Rotterdam" In 2013 zijn de....
Eurobrandklasse A2 - s1, d0
21-05-10 - Sinds oktober 2009 heeft het Betopor C-eps systeem een....

Afschot - Alle kanten op met Betopor C-EPS

Het Betopor C-EPS systeem baart vanaf de introductie al opzien. Met de lichte afschotmortel op basis van cement, gerecyclede polystyreenkorrels, vermiculite en toeslagstoffen kan een sterke, drukvaste isolatie en naadloze afschot laag worden gerealiseerd. Nadat de markt met het systeem kennis maakt, verandert het denken over dak afschot op slag.

Alternatief Afschot door afschotmortel

Met de isolerende afschotmortel is er een alternatief beschikbaar voor de omslachtige applicaties bij het aanbrengen van afschot op daken. Tijdrovende handelingen voor het afzonderlijk aanbrengen van dampremmer, isolatie afschotplaten en noodlaag zijn niet meer nodig. Betopor C-EPS verenigt deze handelingen in één werkgang. Betopor C-EPS is tevens een brandveilige oplossing. Perfect op afschot en perfect geïsoleerd. Het dakoppervlak dat ermee wordt verkregen is geschikt voor elke gewenste waterdichte dakafwerking. Door inwellen van platen EPS, PUR of PIR kan het isolerende vermogen worden verhoogd.


Stabiele ondergrond. Goed afschot. Langere levensduur

Met Betopor C-EPS is relatief eenvoudig een afschot te realiseren waarop vanaf ieder punt het water ongehinderd naar de afvoeren vloeit. Daken met een Betopor C-EPS afschotmortel hebben een ongekend hoge stabiliteit. Spanningen als gevolg van temperatuurschommelingen treden niet op en dus worden ook de naden van de dakbedekkingen niet extra belast.Designed by C:WORX | Design & Media Company©