info@vanwylick.com
Isomixer
01-02-16 - Vanaf 2015 Maakt Van Wylick Isolerende Mortels B.V. gebruik van....
De Rotterdam
06-01-14 - "De Rotterdam" In 2013 zijn de....
Eurobrandklasse A2 - s1, d0
21-05-10 - Sinds oktober 2009 heeft het Betopor C-eps systeem een....

Visie - Van Wylick Isolerende Mortels B.V.

Wij zijn ons bewust van de hoge kwaliteit die gevraagd wordt in de markt. Een diversiteit aan toepassingen en de scherpe eisen die in bouwontwerpen worden gesteld, liggen ten grondslag aan onze producten. Door zorgvuldig en uitgebreid onderzoek ontwikkelt Van Wylick een blijvend en uniek product voor de markt. Een lichte en isolerende dakmortel met ongekend veel voordelen. Niet alleen innovatie staat hoog in het vaandel, ook de ontwikkelingen omtrent duurzaam bouwen worden meegenomen in nieuwe productieprocessen en -toepassingen.

Toepassing mortels – de isolerende mortel

De isolerende mortel geeft een passende en unieke oplossing. Daarom zit Van Wylick hoog in de ontwerpketen en wordt op deze manier nauw betrokken bij bouwplannen en bouwprocessen. Zo werkt Van Wylick met haar mortels samen met dak- en vloerenleggersbedrijven, met fabrikanten van dakbedekkingsmaterialen en met leveranciers van groen- en parkeerdaken.

Het product in de ontwerpfase meenemen en kiezen voor combinaties van producten is goedkoper, werkt foutloos en vermindert faalkosten aanzienlijk. Totale verantwoordelijkheid, dus garantie, in een hand.

Van Wylick, de oplossing voor dak en vloer.
Designed by C:WORX | Design & Media Company©